Výběr polštáře | DŘEVOČAL

Výběr polštáře

Mnoho lidí výběru polštáře nevěnuje velkou pozornost, ale přitom si stěžují na bolest krční páteře. Správný polštář napomáhá udržet krční páteř v anatomické poloze, aby nedocházelo k přílišnému namáhání krčního svalstva. Nesmí být ani moc měkký, ani naopak tvrdý.
Klasické polštáře s rozměry 70 x 90 cm dnes nahrazují menší, anatomické polštáře s rozměry cca 40 x 65 cm. Podpírají jen hlavu, ramena už jsou položeny na matraci. Nepotřebujete objemný polštář, který musíte nejdříve pracně natvarovat na svůj krk a při přetáčení během noci znovu a znovu hledat optimální polohu pro zakřivení své krční páteře.

Vyzkoušejte naše špičkové polštáře z líné pěny Luděk a Lumír.

V naší nabídce je anatomicky tvarovaný polštář Luděk, který se díky viscoelastické pěně natvaruje podle Vaší krční páteře a odlehčuje zatížení krčních a šíjových svalů. Pro větší provzdušnění má průduchy a je chráněný síťkou. Potah polštáře můžete prát při teplotě do 60°C. Navíc zdarma získáte ještě jeden potah ze 100% bavlny, který je ušitý přímo na míru polštáře, takže nemusíte shánět povlečení v těchto rozměrech.

Luděk

Někteří zákazníci se ale obávají, že jim speciální „vlnky“ tvarovaného polštáře nebudou tzv. sedět a přestože se viscoelastická pěna přizpůsobí každému tvaru, nebude jim vyhovovat.

Proto nabízíme velmi oblíbený polštář Lumír, který není anatomicky tvarovaný, ale má klasický obdélníkový tvar s rozměry 66 x 42 x 12 cm. Při ležení na tomto polštáři oceníte, že se každý jeho bod natvaruje přesně podle Vašeho krku a hlavy. Viscoelastická pěna reaguje na přijaté teplo, změkne a dokonale se přizpůsobí. Při každé změně polohy těla při spaní se přizpůsobí i polštář, takže se nebudete neustále budit s pocitem, že hlava není dobře podepřená a vyspíte se opravdu „dorůžova“.

Lumír

Zákazníci, kteří si tento polštář vyzkoušejí v našich prodejnách, hned pocítí úlevu napjatého svalstva a odcházejí se zakoupeným polštářem s pocitem, že tohle je „konečně ONO!“ Vracejí se pak pro další kusy pro ostatní členy rodiny.

I polštář Lumír dostanete v praktické tašce a spolu s na míru šitým povlakem místo povlečení.