Pěna PanterFoam Nautic | DŘEVOČAL

Pěna PanterFoam Nautic

PanterFoam Nautic

Minule jsme Vám v našem blogu představili kvalitní studenou pěnu PanterFoam. Dnes se budeme věnovat její příbuzné, pěně PanterFoam Nautic.

Její kresba připomíná modré odstíny moře. Je právě tak čistá a vyhovuje ekologickým požadavkům a přísným směrnicím požární odolnosti.

Prověřeno na širých oceánech

PanterFoam Nautic je speciálně vyvinutá pro použití v rámci námořního sektoru. Za účelem zajištění bezpečnosti na palubách lodí, OSN spolupracuje s Mezinárodní Námořní organizací IMO. Tato specializovaná agentura zajišťuje, aby byly na lodích dodržovány bezpečnostní a environmentální požadavky a vydává příslušná osvědčení. PanterFoam Nautic je v souladu s těmito přísnými požadavky. Důležitou součástí certifikace IMO je FTP (Fire Test Procedures). Při němž se testuje hořlavost povrchů podle směrnice o námořním vybavení (MED).

Antibakteriální úprava

Díky vysoké hustotě (50 kg/m3) je nadstandardně odolná a trvanlivá. Zaručuje stálou kvalitu po mnoho let. Je velmi elastická a pohodlná, nabízí dokonalou podporu celého těla. Kromě vynikajících vlastností běžných pěn PanterFoam, má PanterFoam Nautic ještě jednu velkou výhodu: pěna je ošetřena antibakteriální úpravou. To znamená, že Nautic varianta je odolná proti plísním, bakteriím a roztočům.

Redukce tlakových bodů

PanterFoam Nautic má nejen optimální vlastnosti pro regulaci vlhkosti a tepla, ale také snižuje počet tlakových bodů na tělo.
To nejenže zlepšuje pohodlí, ale také jsou tyto vlastnosti velmi důležité pro prevenci dekubitů.

Důvody, proč jsou pěny z řady PanterFoam číslo jedna:

• 20 let prověřená kvalita

• Maximální podpora těla

• Redukce tlakových bodů

• Optimální ventilace

• Extrémně odolné a pohodlné

• Vynikající odolnost a elasticita