Luxusní studená HR pěna PanterFoam | DŘEVOČAL

Luxusní studená HR pěna PanterFoam

PanterFoam

Pro výrobu našich matrací používáme různé typy materiálů, jedním z nich je i studená pěna PanterFoam, která přináší to nejlepší pro Váš spánek. Její vysoká hustota (50 kg/m3) zaručí nadstandardní odolnost.

Je pro ni charakteristická mramorovaná kresba, díky které ji ihned poznáte.

Co je to vlastně HR studená pěna?

Pod zkratkou HR (High Resilience) se ukrývá velmi kvalitní polyuretanová pěna – studená pěna. Proč studená? Matrace nijak nechladí, ale teplotu organismu přece jen ovlivňuje – jelikož skvěle odvádí teplo, brání tomu, aby se tělo během spánku přehřálo. Stejně tak si poradí s nadbytečnou vlhkostí, a to díky struktuře z větších pórů, kterými lépe cirkuluje vzduch.

Výhody HR studené pěny

PanterFoam byla speciálně vyvinuta pro použití ve vysoce kvalitních a pohodlných produktech, které si zaslouží dlouhou životnost a vysoký stupeň pohodlí. Matrace z této pěny napomáhají k optimální spánkové poloze a nevytváří zpětný protitlak, což ocení lidé, kteří rádi spí na boku či na břiše.

PanterFoam má nejen optimální vlastnosti pro regulaci vlhkosti a tepla, ale také snižuje počet tlakových bodů na tělo, což v kombinaci se zónami na matraci zlepšuje nejen pohodlí, ale také jsou tyto vlastnosti velmi důležité pro prevenci dekubitů (proleženin).